Træfældning Nordsjælland

Træfældning i Hillerød, træfældning i Frederikssund, træfældning i hele Nordsjælland og opland.


Har du et eller flere træer, du ønsker fældet, så klarer jeg både fældning af små og store træer – kontrolleret, hurtigt og sikkert. Det kan fx være træer, der er blevet for store, syge, eller som står uhensigtsmæssigt i forhold til bebyggelse. Uanset hvad tilbyder jeg professionel træfældning.


Professionel træfældning 

Jeg har de nødvendige kurser, certifikater og erfaring til at kunne varetage træfældning sikkert og kontrolleret, ligesom jeg selvfølgelig er fuldt forsikret. Det er både din og min sikkerhed.


Træfældning kan være fristende at kaste sig over på egen hånd, men at fælde træer er noget af det, boligejere alleroftest kommer til skade ved. Det er farligt, og er uheldet ude, kan det hurtigt gå rigtig galt for både husejeren og huset. Det er slemt nok i sig selv, hvis skaden sker, men derudover er det heller ikke sikkert, husejerens forsikring dækker skaderne. Derfor er det på alle måder altid klogt at få professionel hjælp til træfældning, der både ved, hvad de gør, kan gøre det sikkert, og hvis forsikring dækker, skulle der mod forventning ske skader.


Træfældning & topkapning 
Jeg tilbyder både træfældning, hvor træer kan lægges ned, og træfældning, hvor træet skal skæres ned fra toppen – også kaldet topkapning. Her har jeg har det nødvendige klatreudstyr og den rette uddannelse til at være udstyret med motorsav i en klatresele fra trætoppen. Begge typer træfældning kræver uddannelse og stor viden om, hvad man foretager sig, så sikkerheden kan være i top. Jeg kan selvfølgelig også hjælpe med væltede træer, og beskæring af træer fra toppen, hvis man mangler lys i haven og ønsker træerne tager mindre sol, men stadig skal bestå.


Hvad er topkapning og hvornår er det nødvendigt?
Topkapning betyder i al sin enkelthed, at et træ kappes – altså fældes – fra toppen bid for bid. Herefter fires træstykker oftest ned roligt og sikkert, og det er fuldt ud muligt at gøre det helt kontrolleret og passe på omgivelserne.

Man bruger topkapning, når træet er for stort eller for besværligt at lægge ned. Det kan være et træ, der står tæt på ejendomme eller andet, der skal tages særligt hensyn til. Topkapning kræver klatreudstyr og er af sikkerhedshensyn et tomandsarbejde.


Træfældning pris 
Hvad koster træfældning? Prisen på træfældning afhænger både af træet størrelse, og hvor svær opgaven er. Hos mig koster træfældning fra 1.500 DKK. eks. moms.

Når træfældning er hurtigt klaret, tager det måske ikke mere end et par timer fra start til slut, og selv når det er mere kringlede projekter, tager træfældningen sjældent mere end en dag.

Før fældning

træfældning hillerød

Under fældning

træfældning

Efter fældning

Jannik Baltzer Hattel tømrer og træfældning