Hækkeklipning

Skal jeg klare din hækkeklipning? I en travl hverdag er det skønt at udlicitere opgaver, man ikke selv finder glæde ved, eller som tager lang tid. For mange husejere er hækkeklipning en årligt tilbagevendende ikke kærkommen to do. Men hvad så med at hyre professionel og hurtig hjælp til at klare klipning af hæk og bortkørsel af grene, så du kan bruge din tid og energi på noget andet?


Book mig og kom hjem til en nyklippet hæk, lige som du har ønsket den, uden spor af grenaffald. Jeg klipper både kantet hæk og buet hæk – lige efter jeres ønske.


Jeg foretager hækkeklipning i Hillerød, hvor jeg har base, men tilbyder hækkeklipning over hele Nordsjælland og omegn.


Hækkeklipning priser 

Hvad koster hækkeklipning så – kan det svare sig? Hvis prisen er god, er det tiltalende at slippe for at klippe hæk selv. Hos mig starter pris på hækkeklipning ved 50 DKK. ekskl. moms per meter for en dobbeltsidet hæk.


Det betyder, at man fx kan dele gildet med naboen, man deler hæk med og spare jer begge tid, og samtidig gøre prisen på klipning af hæk endnu billigere.


Prisen for hækkeklipning er dog højere, hvis hækken er høj og svær fremkommelig. Er hækken højere end 2 meter og bredere end 1 meter, koster det mere. Ring og hør nærmere!


Hvor tit skal hækken klippes? 

Hvor tit hækken skal klippes, er meget en smagssag. Det kan fint holdes til med én klipning om året. Hvis man nøjes med én hækkeklipning om årligt, siger man, man typisk skal vente til efter Sankt Hans.


Klipper man hækken to gange årligt, vil hækken se veltrimmet ud hele sæsonen, og det vil ofte også have den positive sidegevinst, at hækken bliver tættere. Som tommelfingerregel skal hækken dog ikke klippes efter september.


Jeg hjælper med klipning af al slags hæk: Hækkeklipning af liguster, bøgehæk, buksbom, laurbær- hæk, thuja, taks, gran, cypres osv.