montering vinduer hillerød

Montering af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre er en nem vej til energioptimering og besparelser på varmeregningen, hvis de trænger. Men kan man udskifte vinduer og døre selv, eller skal man hyre en tømrer til montering af vinduer og døre? Det er der mange, der spørger sig selv om. Her har jeg samlet nogle grunde til, det er værd at bruge en tømrer til udskiftning af vinduer og døre.


Hvorfor hyre en tømrer til montering af vinduer og døre? 


 • Det sparer tid – og hurtigt også penge og ærgrelser
  Bruger man en tømrer til at udskifte og montere sine vinduer, er det som regel tømreren, der laver opmålinger og bestiller vinduerne og døre, medmindre man aftaler, at man selv står for opmåling og bestilling. Jeg anbefaler at lade en professionel fagmand stå for det.
  Det betyder nemlig, at det er tømreren, der har ansvaret for, at opmålingerne er korrekte, og at udgiften ikke falder tilbage på dig, hvis der er sket fejl i opmålingen. En tømrer har erfaring og fagligt øje for detaljer, der kan være svære at se som menig mand/kvinde.


 • Professionel montering af vinduer og døre bliver korrekt fra start
  Det ser måske ikke så svært ud på Youtube, men det betyder meget, om et vindue og en dør sidder lige og er monteret korrekt. Er monteringen ikke i orden, falder vinduet eller døren i værste fald ud, bliver utæt eller kommer til at drille og gå på. Op mod 80 procent af de vinduer og døre, man har monteret selv som lægmænd, kommer til at volde problemer senere hen. Problemer som tit betyder, karmen, bundstykket, gulvet eller selve vinduet eller døren får ærgerlige knubs.

 • Vinduer og døre med flot finish
  Det betyder faktisk meget for det færdige udtryk, når man udskifter vinduer og døre, om der er flotte lister på, der er skåret og monteret rigtigt. At paneler og gerigter sidder lige i skabet. Med en tømrer og snedker på sagen er man sikker på, at døre og vinduer ikke bare fungerer, men også ser godt ud, når man er færdig.

 • Rabat på vinduer
  Der vil stort set altid være penge at spare ved at bestille vinduer gennem en tømrer, fordi vi kan opnå nogle gode aftaler med distributørerne. Rabat på vinduer, kort sagt. Stykprisen på selve vinduerne bliver billigere. Jeg arbejder meget ofte med vinduer fra Rationel og Outline af den simple grund, at det er en god kvalitet vinduer til en god pris. Men andet kan selvfølgelig også lade sig gøre.

 • Pris på udskiftning af vinduer og døre
  Hvad koster det at få en tømrer til at skifte vinduer og døre? Her skal man tænke besparelser vs. besparelser. En tømrer er ikke længe om at montere et vindue korrekt og med flot afslutning. Det er værd at holde med i sit regnestykke, hvad man selv ville bruge af tid på at montere vinduer og døre, og hvor mange fejl, der nemt kan ske i monteringen, skrammer man ved små uheld kan få påført de nye vinduer og døre, før de overhovedet er taget i brug.

Min timepris er 430kr ex moms– og jeg giver gerne et tilbud på montering af dine vinduer og døre.


Jeg udskifter og monterer vinduer og døre af enhver slags. Er det et større projekt med fx skydedøre, foldedøre eller større vinduespartier, har jeg gode samarbejdspartnere, der kan inddrages, så vi kan løse opgaven.