Træterrasser

En lækker, velkonstrueret træterrasse, forlænger ikke bare udesæsonen, men fornemmelsen af din boligs kvadratmeter. En god træterrasse vil nemlig forære jer det, der føles som markant mere plads, fordi man pludselig har et godt uderum, der føles som en mellemting mellem at være inde og ude. Uanset om I overvejer en træterrasse foran huset, en i vinkel rundt om huset eller måske i flere niveauer, eller om i drømmer om en terrasse i hårdttræ, eller en terrasse i trygimprægneret træ, bør I hyre en tømrer til træterrassen. Og det er der flere gode grunde til:


Lad en tømrer bygge træterrassen 


  • Det allersværeste og allervigtigste ved en træterrasse – uanset materiale eller mere eller mindre fancy design – er fundamentet og selve konstruktionen under træterrassen. Den skal være støbt fuldstændig efter bogen, opklodsningen skal være i orden, og strøerne skal være de rette i både dimensioner og placering.

    Ellers risikerer du, at din træterrasse sætter sig og bliver skæv, så hældningen ikke længere er korrekt, så vand løber af. Det nedsætter alt sammen din terrasses levetid betragteligt, og kan i værste fald gøre den usikker at bruge.

  • Når du får en tømrer til at bygge din terrasse, bliver finishen i orden, og der bliver kælet for detaljerne. Det er ærgerligt at have postet mange penge og megen tid i en terrasse, og så opleve, den ikke lever op til forventningerne om den lækre træterrasse, I havde drømt om.

  • Når en tømrer har lavet træterrassen, har I reklamationsret og sikkerhed for, den er i orden.

  • En tømrer kan nemt og hurtigt lave de finesser, der kommer til at gøre hele forskellen. Drømmer I om en terrasse med skjulte skruer eller det, man også kalder uden synlige skruer, eller en terrasse med propper, så hyr en fagmand, der kan lave det lige så lækkert og sikkert, som I ønsker jer. En tømrer har alle værktøjer, teknikker og erfaring i de forskellige metoder til at give jeres terrasse det udtryk, der ligner, den er bygget helt uden skruer i rent og jævnt træ.

Pris på ny terrasse? 


Prisen er selvfølgelig altid en relevant faktor, når vi laver forbedringer og investeringer i vores boliger. Så hvad koster det at hyre en tømrer til træterrassen?


Min timepris er 430kr ex moms, men jeg vil altid lave et tilbud til dig så du ved præcis hvad det kommer til at koste dig.

Med til prisovervejelserne bør altid høre, hvad det ville koste dig at af tid og manglende forsikring og sikkerhed at bygge træterrasse på anden vis. En tømrer er hurtig, dygtig, grundig, og sørger for, træterrassen er i orden fra inderst til yderst. Samtidig kan tømreren vejlede i korrekt pleje og vedligehold, så træterrassen holder længst muligt.