OM MIG

Jeg hedder Jannik Baltzer Hattel, jeg er 33 år og er uddannet bygningssnedker. Jeg har de sidste 15 år arbejdet med alle slags opgaver lige fra restaurering af bevaringsværdige bygninger til opførelse af nybyggede huse. I dag driver jeg mit eget tømrerfirma i Hillerød, hvor jeg også er bosat. Her tilbyder jeg tømrerarbejde, træfældning og hækkeklipning i både Hillerød og øvrige Nordsjælland og Sjælland.


Som bygningssnedker arbejder jeg i krydsfeltet mellem tømrer og møbelsnedker. Det betyder, at jeg er både af min uddannelse og erfaring har stort fokus på at lave tømrerarbejde pænt. Selvfølgelig er kvalitet og funktionalitet i højsæde, men jeg har også et stort fokus på finish og detaljer. – De ekstra flotte afslutninger, lækre løsninger og finessen i finishen, der sætter prikken over i’et, uanset om der er tale om de helt rigtige lister om dine vinduer, det færdige indtryk af din træterrasse eller den perfektionistiske montering af dit trægulv.


Jeg elsker at lave opgaver, hvor jeg får lov at bruge mit håndværk og min iderighed til at lave løsninger til kundernes tilfredshed, og hvor jeg får lov til at være helt nede i finesserne. Som menneske er jeg enormt glad for at være ude i naturen og bruger den meget og aktivt privat. Det matcher heldigvis ofte godt med tømrerarbejde, og det er en af grundene til, jeg også har taget uddannelse og certifikater i professionel træfældning og også tilbyder træfældning og hækkeklipning.

Jannik Baltzer Hattel tømrer og træfældning

Hvorfor vælge mig?

I skal vælge mig til jeres næste opgave, fordi jeg altid leverer et ordentlig stykke arbejde.


Fra vores første møde, og til projektet er afsluttet, kan I være sikre på, jeg stiller al min faglighed til rådighed og vil samarbejde med jer om at nå det bedst tænkelige resultat. Jeg er organiseret, grundig og rydder op efter mig selv både undervejs og ved afslutning, og så elsker jeg at se glæden hos kunderne, når jeg er færdig og resultatet lever op til deres visioner. Derfor afslutter jeg ikke en opgave, før jeg er helt sikker på, at I er helt tilfredse.